Regulament site

1 . Toate textele puse la dispozitie publicului prin intermediul acestui site sunt proprietatea carti-dragoste.ro si nu pot fi folosite in alte scopuri decat cele personale, fiind aplicabila Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, modificată și completată. Orice incalcare a acestui lucru va atrage sanctiuni legale.

2. In momentul in care este vizitat site-ul carti-dragoste.ro pentru prima oara se va plasa un cookie prin intermediul caruia noi colectam anumite informatii care sa ne ajute sa oferim servicii de o calitate mai buna. Toate informatiile colectate sunt anonime, iar acestea nu vor fi vandute sau oferite unor terte parti.

3. Suntem o comunitate deschisa, fiind posibila interactiunea intre redactorii acestui site si vizitatorii, precum si a vizitatorilor intre ei, prin intermediul sectiunii de comentarii. Toate comentariile vor trebui sa fie scris in limba romana, utilizandu-se un limbaj adecvat, lipsit de expresii sau cuvinte care pot aduce jigniri altor persoane.

4. Ca o forma de sustinere din punct de vedere financiar carti-dragoste.ro utilizeaza marketing-ul afiliat. Fiecare achizitie pe care o faceti prin intermediul acestor link-uri ne va oferi un mic procent din pretul total al produselor in cauza. In acest mod ne ajutati sa putem continua sa oferim aceste servicii in mod gratuit. Mai multe informatii despre aceasta modalitate de monetizare se pot obtine accesand acest link.