Despre site

Prin lansarea site-ului carti-dragoste.ro am urmarit crearea unei comunitati cat mai active, formata din persoane iubitoare de romane de dragoste, astfel incat gasirea de noi carti de succes ale acestui gen aparte sa se poata face cat mai repede si mai usor cu putinta.

Ce vei gasi in cadrul paginilor de pe site-ul nostru? Recomandari. Foarte multe recomandari. O sa incercam sa oferim o sursa constanta de informatii privind noile lansari din acest domeniu, dar si recomandari privind cele mai bune carti de dragoste care au fost scrise vreodata de catre autori renumiti, astfel incat sa ai intotdeauna la indemana un roman de calitate cu care sa iti poti ocupa timpul si sa te poti relaxa exact asa cum se cuvinte.

Fiind vorba de o comunitate deschisa, recomandam ca cei care ne viziteaza sa isi exprime opiniile si sa aduca si ei, la randul lor, recomandari privind cartile pe care le-au citit, alaturi de impresiile lor si informatii privind actiunea principala. In acest mod vom putea dezvolta si mai mult ideea care sta in spatele acestui proiect indraznet.